Een vloer wordt in een woning dagelijks gebruikt. U moet immers over de vloer heen lopen om uzelf door het huis heen te bewegen. Vanzelfsprekend zal hierdoor de vloer ook slijtage oplopen en na verloop van tijd er niet meer zo mooi uitzien. Plekken van de vloer waarop het meest gelopen wordt of waar stoelen heen en weer geschoven worden, zijn vaak de delen die er oud en versleten uitzien terwijl andere delen de tekenen van slijtage nog niet vertonen. Het zorgt voor een lelijke vloer. Dit probleem kunt u echter voorkomen door Beschermvloer onderhoud uit te laten voeren.

Verschillende vormen vloeronderhoudVloer onderhoud

Afhankelijk van de soort vloer die u in huis heeft zal het benodigde onderhoud verschillend zijn. Een laminaatvloer heeft niet veel onderhoud nodig, maar af en toe een onderhoudsbeurt om slijtage en krassen in de vloer weg te werken is soms noodzakelijk. Deze kunnen met onderhoud vloeren vaak plaatselijk gerepareerd worden. Een snelle en goedkope manier om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Houten vloeren hebben wel meer onderhoud vloeren nodig. Door een laag was, olie of lak op het hout aan te brengen kan Beschermvloer uw vloer er weer als nieuw uit laten zien.

Onderhoud van laminaat en houten vloeren

Met onderhoud vloeren bedoelen we niet een simpele schoonmaakbeurt van de vloer. Als u Beschermvloer uw vloer laat onderhouden dan laten wij uw vloerbedekking er weer als nieuw uitzien. Laminaat kan plaatselijk gerepareerd worden of opnieuw van een beschermende laag voorzien worden. Houten vloeren kunnen in de was, olie of lak gezet worden, waardoor na het onderhoud de vloeren er weer helemaal als nieuw uitzien. U moet er wel rekening mee houden dat deze vloeronderhoudswerkzaamheden zeer arbeidsintensief zijn en soms meerdere dagen in beslag kunnen nemen omdat het aanbrengen van meerdere lagen vereist is. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden met onderhoud vloeren.