Een duurzame design gietvloer met de uitstraling van een betonvloer

Admin/ Blog

Of zoek naar een nieuwe vloer voor een woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer? In de gietvloer vind je een vloer die voor al deze toepassingen geschikt is. Dit type vloeren gaat namelijk lang mee, kan naadloos worden aangebracht en ook qua afwerking is er veel mogelijk. Het meest interessante is echter dat een gegoten vloer een stuk langer meegaat dan traditionele vloeren.

Met de gietvloer haal je voordeel in huis

Er zijn veel verschillende voordelen waar je op kan rekenen als je ervoor kiest om een gietvloer in je huis aan te brengen. Het voornaamste is dat de vloer er een stuk langer meegaat dan je gewend bent van vloeren die vroeger vaak gebruikt werden. Ook het onderhoud is een stuk eenvoudiger waardoor je vloer er nog een lange tijd goed uit kan blijven zien. Je hebt hiervoor zelfs geen schoonmaakmiddelen nodig. De hygiëne is een stuk beter omdat je geen naden en randen in de vloer hebt, hierdoor is het ook steeds vaker te vinden in badkamers. Qua kleur heb je vrijwel alle mogelijkheden die je kan wensen. Het is ook steeds populairder om een gietvloer met betonlook aan te brengen.

Perfect om te combineren met vloerverwarming

Wat nog een voordeel is, is dat een gietvloer ook nog eens uitstekend combineren is met vloerverwarming. Dit is een stuk handiger dan met andere vloeren omdat de gietvloer er gewoon overheen gegoten kan worden. Het sluit daarom allemaal naadloos op elkaar aan en uw vloer wordt heerlijk warm. Het voordeel van vloerverwarming is dat de warmte ook veel beter vasthouden wordt. En het is natuurlijk heerlijk om op te lopen met blote voeten.

De specialist in betonlook gietvloeren

Ben je overtuigd en wil je in contact komen met een specialist op het gebied van gietvloer? Er zijn tegenwoordig steeds meer aanbieders te vinden, dit zorgt er ook voor dat de prijs steeds interessanter wordt. Wacht niet langer, oriënteer je op internet en neem contact op met een specialist om ook bij jou een mooie gietvloer met betonlook aan te brengen.

Bron: gietvloerbetonlook.nl

Deel dit Bericht