Voordelige vloercoating met de uitstraling van een echte betonvloer

Admin/ Blog

Vloercoating Is een soort gietvloer en wordt vaak als bovenste laag van een normale gietvloer gebruikt. Het is echter ook mogelijk om alleen deze laag aan te brengen. Je hebt dan een dunnere vloer, die minder lang meegaat dan een gietvloer maar verder genieten van dezelfde voordelen. Zo zijn deze vloeren eenvoudig schoon te houden, snel aan te brengen en ook uitstekend op maat te maken. Er zijn tegenwoordig steeds meer specialisten die u kunnen helpen om een betonvloercoating aan te brengen.

Het verschil tussen een vloercoating en gietvloeren

Dan vraag je je misschien af, wat is precies het verschil tussen een normale gietvloer en vloercoating? Het verschil zit hem voornamelijk in de dikte van de vloer. Een normale gietvloer is ongeveer 3 mm dik. Vloercoating is slechts 1 mm dik. Een normale gietvloer gaat hierdoor wel wat langer mee maar verder zijn de vloeren vrijwel hetzelfde.

Op maat te maken

Het mooie is dat je ook met vloer kopen in een vloer op maat kan maken. Dit is handig voor in je woonkamer maar ook veel bedrijven maken er tegenwoordig gebruik van. Het op maat maken van de vloeren gaat namelijk verder dan je wellicht gewend bent. Je kan ook een afbeelding kiezen of zelf een ontwerp aanleveren, een logo aanbrengen en een patroon in de vloer verwerken is ook geen probleem. Als ze weten wat je wensen zijn dan kunnen specialisten je eenvoudig helpen om de vloer op maat te maken.

De specialist in beton vloercoating

Omdat er tegenwoordig steeds meer specialisten zijn te vinden die je kunnen helpen met het aanbrengen van een gietvloer of vloercoating, is het minder interessant geworden om het zelf te doen. Het is wel mogelijk om het zelf te doen maar dan heb je wel de juiste materialen en gereedschappen nodig. Daarom is het vaak verstandiger om een specialist in te schakelen om de beton vloercoating voor je aan te brengen.

Deel dit Bericht